1. Personalmøte

De ansatte i avdelingen samles til mandagsmøte.

Arrangement_SSP_326099.jpg

Sjefen: Velkommen til ny arbeidsuke! Håper dere har hatt en fin helg alle sammen. Jeg ser at det er mandag morgen på noen her, ja. Ellers har vi jo mange morgenfugler på denne jobben. Kari har allerede laget kaffe til oss. Vil du skrive referat i dag også, Kari?

– Første post på programmet i dag er oppsummering av uka som gikk. Alle hadde vel hendene fulle med sine arbeidsoppgaver, men jeg vil gjerne ha tilbakemelding hvis det var noe dere ikke ble ferdige med. Adam, fikk du sett på den saken fra arbeidsutvalget?

Adam: Nei, dessverre, jeg har ikke rukket det, men jeg skal ta det i løpet av uka.

Sjefen: Flott. Andre kommentarer? Dere vet jeg er lydhør for det meste.

– Neste sak er om kantina. Det har vært lekkasje i kantinekjøkkenet, og siden kantina også var ganske nedslitt, har vi fått et firma til å pusse den opp. Kantina blir altså stengt denne uka. Dere får ta med matpakke.

Kari: Hva? Hvor skal vi spise maten vår da? Vi må ha et pauserom.

Adam: Jeg synes ledelsen bør ta et ansvar her. Jeg er glad for at vi får en flott kantine, men i oppussingsperioden bør vi ha et alternativ. Kan ikke bedriften sponse mat til de ansatte i den perioden?

Sjefen: Vel – det er jo bare for en uke. Ok – jeg legger meg flat. Dere kan bruke kontoret til Said som pauserom. Han er på reise denne uka. Og så skal jeg gi beskjed til kantinebestyreren om at det kjøpes inn lunsj til dere den tida kantina er stengt.

Kari: Bra. Takk skal du ha.

Sjefen: Vi må jo sørge for at dere får mat. Ellers vi jeg informere om at  nå er det like før det nye datasystemet er på plass. En av dere vil få ansvar for opplæring i hvordan det nye systemet skal brukes. Vedkommende må selvfølgelig kurses, og jeg vil plukke ut en av dere i løpet av uka. Hvis noen har spesielt lyst på den oppgaven, er det fint om dere sier fra til meg.

Adam: Det blir godt å få et nytt system. Det gamle er veldig tungvint.

Sjefen: Bra at dere har store forventninger. Bedriften går ganske bra nå, så vi har også tenkt å få med oss noen nye folk. Vi skal lyse ut ledige stillinger i nærmeste framtid.

Kari: Så bra! Det er alltid spennende med nye folk!

Sjefen: Til slutt vil jeg bare informere dere om at bedriftsstyret kommer på besøk torsdag i neste uke. Det er viktig å ha en god dialog med dem som sitter i styret. Bedriften går generelt bra, men det har også vært noen prosjekter som har gått med tap, så vi må være kreative og stå på så godt vi kan i tida som kommer. Jeg skal ha møte med dem størstedelen av dagen, men de vil også komme rundt og hilse på de ansatte. Fortell dem litt om arbeidsoppgavene deres og prøv å være imøtekommende. Jeg vil gjerne at de skal få et godt inntrykk av bedriften.

– Er det ellers noe dere vil ta opp?

Adam: Har du litt tid etter møtet? Det er noe jeg må ta opp med deg under fire øyne.

Sjefen: Helt greit. Takk for møtet!

Foto: ScanStockPhoto
Log in via e-portal
© Fagbokforlaget | Kanalveien 51 | 5068 Bergen | Ordretelefon: 55 38 88 38 | Ordrefaks: 55 38 88 39 | ordre@fagbokforlaget.no | Cookies | Personvern